Thai-recept: Pannkakor, kokos
150g - rismjöl
1. Blanda rismjöl, socker och salt i en skål. Vispa ner kokosmjölk och ägg. Vispa till en slät smet. Rör ner kokosen.
2. Hetta upp lite smör i en crêpespanna (ca 16 cm i diameter).
Häll i ca 1/2 dl smet och Grädda tunna, gyllengula små pannkakor.
Håll dem varma under folie medan resten av smeten gräddas.
3. Rosta kokosflingorna i torr stekpanna ca 1 min. Blanda dem med råsockret. Skala och skiva ananasen. Servera pannkakorna med kokos- och sockerblandningen och ananas.
Det här ska jag pröva.Hör inget i Ipoden,varför?
Låter gott.Skall pröva det här.
Vad gott!
Har letat efter detta recept. Tycker mycket om dessa pannkakor!Ett spännade projekt och jag önskar er lycka till framöver!